NHL

14656 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #263533

Sv: PHI-TOR
Jag tycker att det var en väldigt intressant match. Flyers spelade ut Toronto. Åkte mer skridskor, var starkare och spelade helt enkelt mycket bättre. Jag kan bara instämma med Mogilny; Toronto blev utspelade! Därför känns det oerhört frustrerande att Toronto lyckades stjäla den här matchen.

Fortsätter Flyers i samma tempo så skall det inte vara några problem. Oroväckande dock att Flyers ”stjärnor” som vanligt inte lyckas hålla sig framme i målprotokollet när det handlar om slutspel.

Brashear var bedrövlig och en stor orsak till förlusten. Han måste ersättas av Feodruk till nästa match. Dessutom vill jag ha in Williams istället för Joe ”Sucko”. Eric Weinrich var bäst i Flyers.

Punkk: Toronto gjorde ju tre mål på styrningar. Fattar inte hur du kan tycka att Torontos anfallsspel var bättre. Bortsett då från att de gjorde fler mål. :-) Leafs lyckades aldrig få någon press i anfallszonen medan Flyers å andra sidan hade många och långa byten i anfallszon. I andra perioden fanns det bara ett lag på plan.

Flyers förlorade delvis på grund av ett par defensiva misstag i kombination med dåligt powerplay. Men största anledningen till förlusten var dock Leafs flyt och det kommer inte att räcka i två matcher!

Let’s Go Flyers!
Kommentera