NHL

14656 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #263869

Sv: PHI-TOR
Da Beezer:

Jag påstod heller aldrig att Leafs anfallsspel var bättre än Flyers, jag håller med om att Flyers var snabbare och tyngre. Däremot tycker jag ingen i Flyers kan hålla i pucken eller göra några oförutsägbara passningar såsom Sundin eller Mogilny. Möjligtvis beror det på Flyers höga tempo plus att spelet verkar gå ut mycket på skott utifrån och mycket folk framför. Men är det inte så här det har sett ut för Flyers hela säsongen, man vinner skottstatistiken överlägset men gör förvånansvärt lite mål (förutom 10 sista matcherna i grundserien)?

Sen måste jag säga att jag missade att det var tre styrningar, var det på Mogilnys andra eller? Renbergs och Domis på egen spelare hängde jag med på.

Jag tror nog nästa match kommer se ut mycket som den första, Leafs tänker defensivt och får sina ev. mål på att Sundin och Mogilny är smartare än Flyers backar. Däremot kommer säkert Nolan var osynlig återigen för att förhoppningsvis var mer delaktig när matcherna i Air Canada börjar och då Leafs etablarar mer anfallshockey. Leafs defensiv var ju faktiskt väldigt bra igår med tanke på hur mycket ifrågasättande den fått. De gav ju inte upp en enda odd-man-rush.
Kommentera