NHL

14644 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2705771

Sv: Allmän tråd för NHL
Jan-Erik : Jag är övertygad om att man lyckas skeppa iväg Ullmark i sommar. Det är många lag som behöver en etta nu.

Boston kommer säkert sätta sig ner och förklara att nästa säsong kommer man satsa på Swayman som etta (eftersom han har övertygat och passerat Ullmark nu), du kommer få färre matcher under grundserien sen kommer vi släppa dig efter säsongen. Nu har du chansen att själv styra ditt öde genom att bli bortbytt till ett annat lag som slåss om SC (läs Edmonton, New Jersey, Toronto, m.fl.) och vara förstemålis och få en 50-55 starter plus vara given etta i slutspelet.

Jag tror Ullmark är smart och tar den utvägen eftersom han är svensk och vi trilskas sällan. Dessutom är det ju roligare att vara etta än att sitta och vakta båsdörren.

Ser gärna att Boston värvar in Elias Lindholm i sommar också, om man kan få in capen under taket. Tror dock man skeppar DeBrusk också, så då borde Lindholm få plats. Det vore mumma, en bra tvåvägscenter som dessutom är brynäsare. Kan det bli bättre som Boston- och Brynässupporter?!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: JA, de måste tydligen locka med något extra. Själv tycker jag att erbjudandet han fick med LA inte var så dåligt men kanske tyckte han det var svårt att rycka upp familjen med kort varsel mitt under säsongen då han ju har småbarn? Till Edmonton får han gärna gå...
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Går ju rykten om att Draisaitl vill röra sig till just boston, så då kan de kommas att göras en stor trejd. Drisaitl för Ullmark/En Back/En Center(?)
Kommentera