NHL

14644 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2705994

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: En till som också tror att Ullmark lirat färdigt i Boston.

Har precis kollat highlights och läst lite texter. Panthers vinner rättvist och är det bättre laget, så grattis till dom.

Nu vill jag ha in en förstecenter till nästa säsong tack, och hoppas Sweeney är med och budar på Lindholm. Tappen efter Bergeron och Krejci har hanterats bättre än förvänta, men det märks tydligt vad som gör att Boston inte kan konkurrera på allvar. Coyle, Zacha, Geekie, Heinen och Beecher är inga centrar man vinner Stanley Cup med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Linus har ju en NO TRADE i sitt kontrakt och då han uttryckligen trivs i staden och håller hög klass så är det ju samtidigt inte fel av Boston att ge honom ett flerårskontrakt. Då kan den andre målvakten, Swayman, tradas för att få in den stjärnspelare som laget behöver för att ta nästa steg. T ex nämnden någon i NHL tråden nedan att Draisaitl vill röra sig till just Boston. Med tanke på ålder och potential lär Edmonton vilja ha Swayman hellre än Ullmark i utbyte (plus några spelare till).
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
Det var för övrigt sista gången jag tippar slutspelet med hjärtat. Tappade min ledning i bracketligan rejält nu när jag gick emot det logiska med Panthers och tippade Bruins med hjärtat istället...
Kommentera