NHL

14644 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2710912

Sv: Allmän tråd för NHL
Byss: Tufft för Edmonton nu, måste vinna 4 av 5 matcher. Dom måste ju vinna båda hemmamatcherna nu, annars är det kört.

Roligt att det var ”Eky” som spräckte Bobs nolla bland alla Oilers stjärnor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
Jugge: Har kollat igenom matchen i efterhand nu och det är en sak som upprör mig ordentligt. Draisaitl bör _definitivt_ stängas av efter tacklingen i huvudet på Barkov. Den är regelvidrig, görs med uppsåt och enligt regelboken bör det bli avstängning i 3-5 matcher för Draisaitl. Skamligt att gå efter motståndarnas bästa spelare på ett så uppenbart sätt. Undrar hur det låtit i Edmonton-lägret om det var McDavid som blev tacklad på samma sätt av Tkachuk? Hoppas verkligen man inte ser mellan fingrarna nu bara för det är finalspel. George Parros var ju på plats till och med, så han borde ju kalla Draisatil till ett möte under dagen.

I övrigt två jämna perioder, men jag har svårt att se hur Oilers ska vända på det här alltså. Panthers är så inåt helvete bra byggt. Som någon skrev "där borta": "Att möta Panthers är som att krypa genom en hektar med taggtråd i bara kalsongerna".

Ska bli intressant att se hur dom löser sin offseason. Det är många som ska ha nytt kontrakt i sommar och många har gjort sig förtjänta av löneökningar. Reinhart och Montour blir dyra förlängningar och kan hamna på marknaden (även om Reinhart sagt att han vill stanna), samtidigt som rollspelare som OEL, Lomberg, Cousins, Tarasenko, Kulikov och målvaktssuccén Stolarz ska ha nya kontrakt också. Det lär bli en svår nöt att knäcka för Zito i sommar. Men först ska man vinna Stanley Cup.
Kommentera