NHL

14644 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2711757

Sv: Allmän tråd för NHL
Jan-Erik :

Snacka om urladdning

Tror dock ändå inte att Edmonton vänder detta

När vände ett lag 3-0 underläge sist i ett slutspel?

Kings gjorde det mot sharks vet jag

Även om Edmonton mot all förmodan skulle vinna nästa så blir det ju såklart svårt iaf

Frågan är vad Florida sysslade med i morse

Är dom så säkra på att avgöra hemma nattten mot onsdag?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: Sist det hände i en final var 1942 när Toronto vände 0-3 mot Detroit.
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: Om man kan förlora med 0-4 i matcher borde man ju också kunna ligga under med 3 matcher och vinna fyra. Visst är det mycket svårt i och med att man inte har råd med några misstag (och att målisen behöver vara lika bra som idag) men om Oilers kan vinna nästa match så kan det gå nerv i matchserien. Förutsättningen är nog att de får första målen för Edmontons styrka är deras snabba kontringar, något som de lättast får om de redan leder. Nu gäller det bara att även Draisaitl, får mål på sina chanser, nu kom i alla fall de första finalassisten. Där finns ett sparkapital.

Bjurman skriver:

"MÅSTE trumfar nästan alltid VILL, brukar jag tjata om i NHL-bloggen och menar med det att de som är absolut piskade att vinna slutspelsmatcher oftast också gör det mot de som bara önskar att få avsluta en serie fast de har ytterligare ett antal matchbollar att gotta sig åt."

och

"Hotade av en förödmjukande ”sweep” samlade sig Oilers inför sina tygellösa fans till finalseriens hittills klart styvaste insats – medan Panthers från Florida svarade för sin klart sämsta och plötsligt begick misstag de aldrig gör sig skyldiga till i vanliga fall. Konsekvensen: En förkrossande 8–1-seger för Alberta-stjärnorna."



www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/kw6W19/bjurmans-kronika-efter-stanley-cup-finalen-edmontonflorida
Kommentera