NHL

14642 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2712174

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Det får vi se 😉
Knoblauch har hittat receptet på att bryta Florida intensiva forecheck (En gubbe ligger på offensiv blå och rullar) och Florida har inte hittat vägar att kontra det i 2 raka matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
tekarn1968: Spännande att se om Oilers kan fortsätta bryta Floridas Forecheck.

Vinst i natt och det blir en nagelbitare till game 7 (7 matcher var ju vad många trodde på före). Om Edmonton efter en totalvändning blir Stanley Cup-vinnare som första kanadensiska lag på över 31 år, är det mycket tack vare Connor McDavid. Då blir bragdens helhet någonting så stort att diskussionen om McDavid som alla tiders största spelare blir relevant.
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
tekarn1968: Det riktigt intressanta är ju hur Edmonton har hittat ett sätt att vända matchbilden så totalt. Vad som såg fullständigt kört ut för Edmonton vid 3-0 i matcher till Florida, där Oilers inte lyckades med någonting alls, till det vi sett i två matcher där Panthers ser precis lika bortkomna ut som Oilers gjorde i match 1-3. Man skulle ju fullständigt älska dels om Kanada äntligen fick vinna en Stanley Cup för första gången sedan 1993, men mest om ett lag i modern tid (ingen skugga alls över Torontos vändning 1942, men hockeyn på den tiden bara går ju inte att jämföra med vad vi ser nu) skulle kunna vända ett underläge med 0-3 i matcher.
Kommentera