NHL

14642 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2712756

Sv: Allmän tråd för NHL
Jan-Erik : Precis så känns det. Vilket är i total motsats till hur det kändes efter match 3, där Panthers i ledning 3-0 i matcher såg ut att kunna göra lite som man ville. Den mentala biten är jävligt viktig och matchstarten kan förstås bli helt matchavgörande.

Skillnaden vi får i match sju är att båda lagen har något att förlora. Men jag tvivlar starkt att Oilers på något sätt skulle sluta upp med sin offensiva ishockey som tagit laget precis dit man är nu, bara för att man ska spela taktiskt eller nåt sånt, Och inte heller Panthers skulle kunna vinna mark och förändra matchbilden genom att tänka defensivt. Det sättet att spela är en del av båda lagens DNA.

Vad Panthers behöver komma tillrätta med är bl.a de individuella misstag som varit väldigt kostsamma. Sen att kunna hitta den energi som är nödvändig tycker man borde vara helt självklar individuellt hos varje spelare. En sån sak borde inte ligga på lagets coach att skaka liv i. Vi snackar professionella spelare som lever hockey dygnet runt, 24/7.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
Rip Kirby:

Vad tror vi om detta?

Märkligt enligt mig om det inte är en skada
Uppladdat:

450x300-img3150.pngimg3150.png

Kommentera