NHL

14639 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2712909

Sv: Allmän tråd för NHL
Jag skrev redan innan denna finalserie att Oilers skulle ta detta i 7 matcher, tror fortfarande stenhårt på det, hela denna säsong har varit en ”cinderella” story för dem, från att vara avskrivna nästan före jul till att ligga under med 0-3 i denna final.. vilken säsong. 4-3 Oilers ikväll, #28 avgör. Vad tror ni andra?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
tekarn1968: Matchen och momentumet just nu är ju enbart Oilers att förlora. Känns som att Florida nått botten nu. Bara för att Oilers är Oilers så tror jag Panthers vänder trenden och vinner med 5-3, på hemmaplan, i natt.
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
tekarn1968: vore så typiskt om Brown blev hjälte som du skrev. Tog väl 50 matcher in i säsongen tills han gjorde sitt första, typ? 😄
Han och Janmark och Hendrique varit riktigt bra på slutet.
Hoppas på Edmonton inatt!
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
tekarn1968: Börja med att säga, Fyfan va kul! Ser mycket fram emot matchen! Kommer dock tyvärr, till min stora besvikelse, inte kunna se den live! Med det sagt så är det dags att tippa!

Magkänsla säger Oilers 3-1, sista i tom kasse! Mcdavid gör 1 mål och 2 assists, Draisaitl gör ett mål. Janmark gör ett mål.

MEN magkänslan har ju 80% av gångerna helt fel så säger:

Panters 2-0. Bob står på huvet hela matchen och rånar Oilers på Lord Stanley! 2-0 Panters! Tkachuk och Tarasenko gör målen! Barkov bakom varje äpple!
Kommentera