NHL

14656 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #280361

Sv: Vancouver- Minnesota
green eggs:

Håller med dig. Minnesota har enormt mycket tur, men bra lag skall ha tur heter det så...

Det positiva med detta är att den västra conference inte känns lika säker längre. Förut har det i stort sett alltid handlat om Colorado, Detroit och Dallas. Detta år kan mycket väl vara vändpunkten på herraväldet i väst.

Detroit kommer att föryngra, de är tvingade till det. Dallas lär väl även de flytta runt en del spelare. Många snackar ju om att man skall göra sig av med Modano, Hatcher, Pierre Turgeon, Scott Young, Sergei Zubov och Richard Matvichuk. Colorado brukar ju alltid vara inblandad i en del trader. Säg att Roy slutar och att Foppa flyttar hem. Då lär det bli rätt så turbulent i Colorado också. St Louis kommer väl antagligen att göra sig av med en del av de äldre och på så sätt få in en ny generation som skall vara med och slåss i toppen om ett par år.

Detta medans lag som Minnesota, Anaheim, Vancouver och eventuellt Atlanta kan vara på väg att få ihop det där stabila laget som alltid går till slutspel.

Detta kan också vara det som gör att vågen tippar över till den östra conferencens fördel. Väst har ju ansetts som den bättre sidan, men frågan är väl om det inte är på väg att tippa över.
Kommentera