NHL

14656 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #323332

Dopade
Det enda som drar ner nöjet med NHL är att jag tror att de flesta där är dopade.. Anledningen till jag tror det är ju att det inte görs tester, och att i sverige klagar spelare på att det är ett för tufft schema, då har de ändå 30 matcher kvar till de amerikanska spelarna.. plus att de har en tuff försäsongsserie med, och ett långt slutspel. jag tycker att man kan vara lite misstänksam då man hör hur deras regler för att pissa i kopppen är.. kommer ni ihåg för några år sen då några svenska NHL-spelare vägrade kissa under en vistelse i sverige.. De hänvisade till vissa regler och så, men har man inget att dölja kan ju pissa för att gå före med gott exempel.
men samtidigt ser man ju inte proffsidrotterna som idrott utan som underhållning så varför inte??

Samma sak gäller när nhl-spelarna skulle vara med i OS då ville de veta om det skulle bli tester minst ett halvår före.. Och alla som är det minsta insatt fattar ju att det har nånting att göra med att de vill vara rena då, och de kan planera sina intag. Alla preparat har ju sin "halveringstid" och de kan vara från några dagar till 2 år..
Sedan tycker man att det är spännande att folk kan gå upp 7 kilo under en sommar innan de kommer över till nhl, det vet alla att det inte är fysiskt möjligt utan ett visst intag av preparat.

Men men, det ska bli roligt att veta vad andra tycker om detta...
Kommentera