NHL

14656 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #376726

Sv: Förlust för Colorado
Ford Prefect:

Nog får Markus uppmärksamhet i Övik, jag tycker (med lite distans till orten ifråga) att det är svårt att hitta ett ställe där folk är så pass brett intresserade av NHL och spelare med f.d. anknytning på orten. Det finns ju många som t.ex. tar spelare som Mattias Weinhandl och Anders Eriksson som självklara MoDo-spelare vid en lockout och följer deras minsta förehavanden varje natt.

Nej, om Markus på något sätt skulle få mindre uppmärksamhet i Övik än Peter så är nog problemet snarare det som Frisco tar upp - han stack tidigare (och faktiskt på ett lätt regelvidrigt sätt) än Peter och han har inte alls på samma sätt skrivit in sig i klubbens egen historia som Peter med det enorma slutspelet '94.

Bra ambassadör för Övik iaf, en av Sveriges bästa hockeyspelare någonsin? Javisst, men han får nog leva med att en framträdande roll i ett SM-guld är det bästa sättet för honom att sopa undan de sista resterna av brister i erkännande...och att en hel radda med guld är vad som krävs för en tröja i taket. :-)
Kommentera