NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #50542

Sv: Detroit Red Wings
rådbjer: Ja självklart är Peter Forsberg överskattad. Han är utan tvekan Sveriges mest överskattade idrottsman. Övriga hockeyvärlden håller med mig, men inte stora delar av hockeysverige.

Jag orkar inte gå igenom det här för 100:e gången men kortfattat:
Allt Peter gör blir uppförstorat 347 gånger. När Thelvén sitter i TV och säger att han är världens bästa spelare genom tiderna vet man inte om man ska skratta eller gråta. I svenska ögon är han världensbästa spelare, en spelare utan några som helst svagheter. Jag tål det bara inte.

Zetterberg har långt upp till samma grad av uppförstorning och överdrift men han är på god väg. Att han toppar alla dina så kallade getinglistor, etc är ett ypperligt exempel på just detta fenomen med överskattning. Jag känner några Timråsupportrar och många gånger har de frågat sig hur Zetterberg kan få högsta betyg i tidningarna trots att han gjorde en dålig match där flera spelare i laget var bättre. Detta skedde speciellt i början av säsongen då han hade det tyngre.

Visst kommer Zetterberg bli stor, med betoningen på kommer. Han har dock en lång väg att vandra, en väldigt lång väg...

Jimmy: Jo i Kvalserien kommer jag nog gå på en del matcher. Av någon anledning finner jag matcher där det gäller något mycket intressantare än Elitseriens meningslösa transportsträcka. Elitserien "dog" när man ändrade reglerna så att de två sämsta Elitserielagen inte längre spelade i Allsvenskan efter jul.

Ska jag vara ärlig så tål jag knappt Elitserien längre. Inga profiler, tråkig hockey, inga spelare som gör poäng, bedrövliga regler, etc. För mig skall det vara Nordamerika, Finland eller Sundsvall Hockey.
Kommentera