NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #569759

Sv: Kontrakterade spelare
WarhawK: Jag vet inte. Det där tror jag inte ett smack på. Jag tror han ångrar sig, vet om att han personligen skulle få det jobbigt på rinkarna runt om i Sverige. Även om jag har svårt att se det. Killen gav ett mycket rakryggat intryck efter incidenten. Hans presskonferens ordnat i regi av Mora var mycket bra och jordnära.

Det skulle inte förvåna mig om det var ett svepskäl för att blidka etablissemanget och ge skäl till varför han lirar i NHL nästa säsong. Sedan är det svagt agerat av honom. Givetvis skulle han snackat ut med Nashville och gett dem chansen att kontraktera honom.

Ser man även objektivt på Salo incidenten gillar jag inte hur det sköttes från Salos sida. Förstår mycket väl irritationen bland MODOs ledning och fansen. Som tur var utvecklades inte det till en såpa mellan Frölunda och MODO.

För att knyta an till NHL så kommer det vara en ren fröjd att se matcherna mellan Rangers och Philly samt Philly med Toronto. Missar man de matcherna får man nästa straffa sig själv med att se en maratonföreställning med enbart Kalmar FF matchers från innevarande säsong - NONSTOP.
Kommentera