NHL

14647 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #640780

Sv: NHL INATT!!
kärran: Satt och kollade in både matcherna som gick i natt. Första var ett sömnpiller i jämförelse med Ottawa - Toronto.

Nu tar jag i lite: Helvete vilket lir Ottawa presterar. Toronto var chanslösa igen. Man märker verkligen skillnaden på lagen. Där Ottawa känns fräscht och ungdomligt och ett jäkla tryck känns Toronto som ett gäng pensionärer. Sedan kan man skylla på utvisningar hit och dit. Men faktum kvarstår Toronto känns flera klasser sämre än Ottawa.

Vill att Toronto ska gå bättre främst för man vill se Sundin få ut ngt av sin långvariga vistelse i laget. Men man måste bli bättre på att knyta till sig lite bättre lirare till laget. Det är i princip Sundins line som kan hävda sig mot Ottawa. Resten hade kanske platsat i Ottawas fjärde line.

Men jag är nöjd för det. Har alltid gillat Ottawa. De får väl gälla som mitt favoritlag även om jag följer de andra lagen med svenska inslag som Detroit, Rangers, Philly med flera.

För övrigt märker jag att även hetsporren Don Cherry tycker likt jag att det är ren idioti att ge Crosby assisterande kaptensbindeln.

Dragan talade och fick medhåll av kanadicken som får Wikegård att likna en försynt herre.
Kommentera