NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #69763

Sv: Flyers
Hessel: Jo de har en hel del draftval kommande två år:

2002 draft picks:
1st - STL*
2nd - TB
3rd - CAR, NAS
4th - PHI, CGY
5th - PHI
6th - VAN, PHI
7th - PHI, TB
8th - none
9th - none

2003 draft picks:
1st - PHI
2nd - PHI, PHO
3rd - PHI, NYR, ATL
4th - PHI
5th - PHI
6th - PHI
7th - PHI, ATL
8th - PHI
9th - PHI

*Förutsatt att de väljer Blues förstaval i år.

Max stannade lite i utvecklingen i år, men han har ändå varit klart godkänd och kan mycket väl bli en kommande stormålvakt i NHL.

Sen så kommer Dopita knappast lira i fjärdekedjan. De har fem centrar nu i Roenick, Primeau, Dopita, Oates och Murray. En av dessa kommer så småningom få spela forward och jag skulle gissa på att det blir Primeau eller Dopita.

Trappatoni: Neil Little har varit bäste målvakt i AHL. Lite synd att den karln aldrig fått chansen i Flyers, men han börjar bli lite till åren nu. De har dessutom ett stort prospect i Antero Nittymäki. Han har fantastiska siffror (42 GP, 1.73 GAA, .943 SV%) i finska ligan. Han spelade en del landkamper den här säsongen. De vill ha honom till Phantoms kommande säsong. Det har inte varit aktuellt tidigare då han gjort lumpen i Finland. Förutom Nittymäki har de också Roman Malek (27 GP, 2.36 GAA, .929 SV%), en de bättre i tjeckiska ligan. Han är dock lite äldre, 24 tror jag. Lägg till Boucher och Cechmanek och målvaktssidan ser ljus ut, ett bra tag framöver...
Kommentera