NHL

14647 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #710572

Sv: Slutspelet
Canal Plus lyckas med mycket under första perioden:

Först får den svenska hockeypubliken en överdriven bild av Jagrs humörssvängningar bara för att Calle Johansson har spelat i Washington.

Ja, Jagr var som sämst just där. Men det är ju en liten skitklubb och det är klart han blev less då han hoppats på Rangers. Det är den ENDA föreningen där han inte trivts men Calle spelade just där och gnäller om det hela tiden:

"han har påverkan åt fel håll om det inte stämmer" blablabla

Visst, han kan vara lite av en cry baby men Calle överdriver. Och säkerligen pga att han spelade med Jagr då han var just i Washington.

Sen fick vi ett tydligt exempel på hur media haussat upp Ovechkin 100 ggr högre än Crosby. Då de visar poängligan har de en lång uppladdning där den ena sitter och väntar på att den andre neandertalaren upphetsat ska nämna Ovechkin. Crosby är 2 år yngre, centrar Andy Hilbert och Colby Armstrong och gör 4 poäng mindre. Men ånej, Ovechkin är totalt överlägsen.

Sen klämmer neandertalaren ur sig att Steve Rucchin, inte Madden, ska punktmarkera Jagr. Haha, håll käft bara!

Ok, han har spelat hockey, men nej, han gör sig inte bra i tv. Han sitter och mummlar och min benämning "neandertalare" känns ganska träffsäker :)

I övrigt älskar jag Canal Plus, och fan vad gött med Stanley Cup!
Kommentera