NHL

14647 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #721159

Sv: Silly Season inför 06/07
Deas:

Såg ju att man även tog upp min tanke med St Louis i artikeln (kanske bra om man läste hela artikeln nån gång... hehehe).

Dock trodde man ju mest på att man skulle trada St Louis mot en målvakt. Nu är det ju klart (vad jag förstår) att Norrena kommer spela med Tampa nästa säsong. Ska de gå efter ytterligare målvakter eller nöjer man sig med honom, är ju frågan?

Ett lag som annars har "angenäma" målvaktsproblem just nu är Montréal. Huet får förmodligen ett nytt 2-3års-avtal och då blir nog Aebischer expendable. Frågan är om Montréal är speciellt intresserade av St Louis. Det har ju tidigare gått mycket rykten om att de varit intresserade av både Richards och Lecavalier och jag tippar på att man hellre vill ha någon av dem istället för St Louis.

Ett annat "idiotrykte" jag läst om skulle vara en trevägs-trade mellan Chicago, Tampa och Montréal där Khabibulin skulle gå tillbaka till Tampa, Richards till Montréal samt Ryder och Aebischer (tror jag det var) till Chicago.

Förutom att Montréal isåfall fått betala ett överpris - enligt mig - så känns detta rykte mindre trovärdigt nu efter att Tampa signat Richards. Å andra sidan skickade ju Ottawa iväg Hossa förra året efter att man signat honom, så helt omöjligt är det kanske inte. :-)
Kommentera