NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #738745

Sv: Silly Season inför 06/07
Deas:

Hehehe, jo jag håller med till största del. Dock kan jag nog kontra med att säga att Malkin trots allt är ett helt oprövat kort vad gäller transatlantisk hockey. Så vad mig anbelangar så hade det kunnat vara en stor chansning att trada bort fyra erkänt bra spelare mot en som (troligen) kommer bli väldigt bra, men inget är ju säkert. Jag har tyvärr en del dåliga erfarenheter av blockbusters vad gäller Montréal. Och den jag tänker mest på involverar bl a två nuvarande Pens-spelare..... :-)

Vad gäller Théos kontrakt så har jag ingen vidare insikt. Har han envägskontrakt så får de ju betala full lön trots spel i farmen och det vill man ju kanske inte. Bortsett från detta så hade jag valt Abby alla dagar för Théo iaf. Fleury lär dock komma betraktas som förste i Pens och det lär inte Abby ha lätt att acceptera. Dock tror jag att Fleury skulle behöva konkurrensen från Abby för att ha chans att utvecklas ytterligare. I min bok får han inte det av Thibault.

Tight budget? Då har de verkligen inte mycket pengar att röra sig med då deras cap hit just för tillfället ligger på 29.746.... :-P
Kommentera