NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #739405

Sv: The Hockey News top 50
Deas: Eric Staal vann poängligan i Stanley Cup och ja... ehh vann Stanley Cup. Det står sig ganska högt. Sedan att han var två poäng sämre än Crosby i grundserien över 82 matcher är väl högget som stucket. Jag låter Staal slå Crosby denna gång för att från och med nu så kommer han garanterat få stå i bakgrunden. Om ett år har 1:an på listan #87 på ryggen.

Nicklas Lidström är klar 1:a i mina ögon, det enda minuset är väl Detroits insats i Stanley Cup men Edmonton visade sig vara rätt bra. OS-turneringen borde också vägas in i bedömningen och där var han helt outstanding och att han åter tog hem Norris Trophy och att Detroit vann President Trophy. Han gjorde ytterst få misstag förra säsongen, knappt något alls, väldigt säker.

Brodeur är på nedgång men säkert med på min topp 30 och detsamma för Brad Richards men han hade liksom sina Tampa Bay-polare ett mellanår känns det som. Jaromir Jagr har jag aldrig riktigt gillat, vet inte vad det beror på men hans arbetsinsats och moral är diskutabel, men hans offensiva kvalitéer är kanske bäst i världen däremot.
Kommentera