NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #739437

Sv: The Hockey News top 50
JimmyH: Hehe, ja Staal har mycket att hänga i julgranen i vinter. Men listan ser spelarens färdigheter och inte vad de vunnit? Och då imponerar Crosbys grundserie mer på mig. Det är väl också det lite luriga med den där listan, att de som plockar fram allt de har i slutspelet har en fördel mot de som "bara" visade upp sig under grundserien. Pronger t,ex var bra i grundserien, dålig i OS men en titan i slutspelet, vilket också är vad som ger honom en sådan hög placering.

Jagr är speciell, men har fått oförtjänt mycket skit i svensk media. Han vet när och hur han ska förbruka sin energi.

97-01 såg jag väldigt mycket NHL hemma och då var han helt dominant. De satte ihop honom med rookien Hrdina och sopan Kip Miller och han var ändå ostoppbar. Under lockouten och framförallt nu i år var gammla Jagr tillbaka. Han var tom. riktigt snabb några matcher, och lirar faktiskt i egen zon då det behövs :)

14 raka säsonger med minst 30 mål är rätt sjukt det med.

Samtidigt kan han vara en stor crybaby och är så osvensk som det bara går. Ja, han är typ Zlatan fast han kan säga ödmjuka saker också =)

Hans säsong senast var verkligen helt enorm dock. Innan de fem (?) sista omgångarna ledde han mål, poäng och +/- minusligan. Hyfsat sjukt om han vunnit de tre priserna och då också Hart plus Leaster B :P Men men, Rangers tapp på slutet avgjorde.

Richards karriärsbästa 90 poäng har jag svårt att se som ett mellanår. St Louis däremot drogs ju med ett brutet finger han inte fick ordning på. Verkligen tråkigt då han borde gynnats av de nya reglerna.

I stor sett är vi rätt överens ändå känns det som =)
Kommentera