NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #760616

Sv: Battle of Pennsylvania
Hawerchuk: Jag tycker verkligen inte det. Iaf inte då de är skadefria. Då är det två schyssta kedjor som kan producera, en bra checking-line och bra special teams. Kolla på min presentation.

Mycket hänger på om Fleury hittar jämnheten någon gång. Att han gör det är dock inte något jag är beredd att satsa pengar på.

Allt blir lite konstigt nu dock då Malkin är borta. Min gissning är att han spelar match tre då laget har en veckas vila efter match två. Vissa rykten säger dock att den andra läkaren som undersökte honom rekommenderade operation :/ Isåfall är det verkligen kört och han kommer vara borta lite längre än rapporterat eller få en smäll, opererara sig och vara borta ett halvår.

Jag tycker Staal borde fått ta hans plats istället för att spela i fjärdekedjan. Då hade de sluppit stöka om i alla kedjor utom första. Förstår inte vad Quellete (han är bara bra offensivt) gör i 3e kedjan, låt den energilirarna jobba ihop sig där och använd bara quellete i PP, eller i fjärdekedjan med Staal.
Kommentera