NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #84011

Sv: Foppa in action!
Kärran:

CANAL+ kommer att få fler tillfällen att visa Colorado eftersom jag tror att dom minst går vidare till konferansfinalen (där dom möter San Jose eller Detroit).

Förutom Devils är det väl bara lag från western conference som vunnit Stanley Cup de sista åren. Jag tror det blir så i år igen. Men jag tänker framföra en ganska vågad gissning på vilka lag som möts i finalen. Det vore kul att se Colorado mot Montreal. Det skulle bli en final av sällan skådat slag. Med flera "matcher i matchen". Roy mot Theodore (NHL's just nu två bästa målvakter). USA mot Kanada (Ett amerikanskt lag mot ett kanadensiskt hetsar upp stämningen ytterligare. Dessutom har Roy vunnit Stanley Cup MED Montreal). Peter Forsberg mot Saku Koivu (Två "comeback"-kids mot varandra).

Det ska givetvis mycket till innan det blir dessa lag i finalen men jag anser att det är fullt möjligt. Båda lagen spelar dessutom en mycket offensiv hockey så jag tror det kommer bli roliga finalmatcher. (Lite som Modo - Färjestad).

Ska man helgardera sig så tror jag finallagen i väst kommer bestå av antingen Colorado, Detroit eller San Jose som möter Montreal, Boston eller Ottawa. Det ska bli kul att följa. Tycker NHL-slutspelet ser mer intressant ut än på många år. Synd att man inte har CANAL+ bara!! :)
Kommentera