NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #85291

Sv: Nattens matcher
Det har hittills bjudits på två "skrällar" i årets NHL-slutspel. Den största skrällen är givetvis att Philadelphia åkte ut och på det förnedrande sättet de gjorde det på! (Läste att Kanada ska förstärka med 2st spelare från laget. Jag tror det var McGillis och Williams. Bra förstärkningar. Hoppas även att Kim Johnsson tackar ja till Sverige. Tomas "säkerhetsrisken" Johansson behövs ersättas snarast möjligt!!)

Den andra "skrällen" är att Carolina slog ut Devils. Men det är för mig en inte särskilt stor skräll. Devils har inte varit lika bra i år. Det var dock en jämn serie, där två matcher gick till förlängning, och Carolina vann båda. Rutinerade Ron Francis är guld värd i Carolina. Sedan klev ju f.d. back-up målisen i Tampa Bay fram och storspelade de två sista matcherna.

Jag tror även att det blir minst en "skräll" till. Jag har själv tippat att Montreal skulle vinna över Boston (vilket jag tror många inte alls tippat). Jag tror Montreal har chans att bli årets överraskningslag i slutspelet. Har tidigare tippat Colorado - Montreal i Stanley Cup finalen. Det är fortfarande en möjlig tanke men det ser svårare ut nu när Kings har 3-3 i matcher och Foppa småskadad (eller t.o.m. allvarligt??). Los Angeles kan mycket väl vinna den sjunde matchen inatt. Få lag i ligan har en A-kedja som kan mäta sig med Palffy, Allison, Deadmarsch, och Potvin spelar alltid bra mot Colorado i slutspel. För Colorado krävs att Sakic och Roy gör en toppmatch om det ska bli vidare avancemang.

OM Colorado skulle åka ut. Kommer Foppa till VM då???
Då skulle vi snacka uppsving för Hockey-VM här hemma :)
Kommentera