NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #87345

Sv: Colorado!!!!
(KentaK-citat): "Montreal har inte en chans i helvetet med den sjaskiga offensiv de har i laget".

Tjadu Kenta...bevisligen kan de vinna matcher ändå. Montreal vill jag påstå har seriens näst bästa målvakt i Jose Theodore (jag räknar fortfarande Patrick Roy som nr1). Trots 46-16 i skott till Carolina så vann Montreal nattens match med 4-1 efter att bl.a. Saku Koivu gjort 2p.

Även kul att se att Colorado ryckte upp sig i andra matchen. 8-2 var imponerande siffror. Tydligen så talade all statistik för en stor Coloradovinst innan matchen. I statistikens förlovade land hade man räknat ut att varje gång Colorado förlorat stort i ett slutspel (jag tror rätta citatet var: släppt in mer än 5 mål) så hade dom i matchen efter vunnit stort. Efter de matcher Colorado släppt in 5 mål så hade dom en total målskillnad på 36-16 i nästkommande matcher. Ett bevis på att de inte låter sig tryckas ner av en stor förlust.

Det är givetvis en lång väg kvar att vandra. Men jag tror fortfarande att dessa två lag (Colorado - Montreal) kan mötas i Stanley Cup såsmåningom. Främsta utmanare är som sagt Detroit. Blir det Colorado - Detroit i västra konferensfinalen kommer det bli en holmgång utan dess like!

Jag tänker heller inte räkna ut San José. De har ett mycket bra lag. Men jag tror ändå på Colorado i slutändan...
Kommentera