NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #873680

Sv: Stanley Cup
Det börjar ta form nu.

Rangers känns rätt klara, Atlanta grinar bara förtillfället så ingen match där. Hedberg får nog stå den sista matchen efter att Lehtonen släppt in 7 inatt. Prognos: Rangers avgör inatt och blir första lag vidare! 4-0

Ottawa har bra koll på Pittsburgh efter ännu en seger. Matcherna är dock jämna, det är små marginaler som sklijer. Prognos: Ottawa vinner med 4-2 i matcher.

Vancouver har vunnit två raka bortasegrar och Luongo ser ut att besegra Turco. Dallas-keepern tycks inte lyckas i Stanley Cup-sammanhang även om han varit bra iår så har han förlorat tre matcher. Prognosen säger 4-1 Vancouver, jag tror dock att det kan bli sju matcher till slut.

Anaheim har varit tyngre än Minnesota men Wild fick revansch inatt efter det missflyt laget har haft tidigare i serien. Prognosen dock 4-1 Anaheim.

Calgary har reducerat efter den första spelmässigt jämna matchen lagen emellan. Detroit är ännu inte fått igång Zetterberg som är efter sin skada är poänglös i tre matcher, däremot bidrar han otroligt mycket men de behöver hans produktion för att gå långt också. Prognos: Detroit känns som vinnare än så länge, nästa match är oerhört viktig för Calgary.

Bäst i slutspelet tycker jag att Buffalo varit, jag har inte sett ett bättre lag hittils. NY Islanders kämpar dock på bra och Rick DiPietro har gjort en fantastisk comeback. Prognos: Buffalo är ändå för bra, 4-1 i matcher slutar det.

New Jersey är pressat just nu, helt plötsligt så har Johan Holmqvist spelat ut Brodeur i två raka matcher, en sanslös skräll i sig. Lecavalier producerar. Prognos: 4-2 Tampa just nu men jag tror New Jersey tar det med 4-3, Holmqvist håller inte hela vägen tyvärr och får spela VM istället.

San José leder en oerhört tät serie mot Nashville med 2-1, det har varit mycket bråk men den senaste matchen var lugn och defensiv. Supertalangen Alexander Radulov i Nashville har varit glödhet på både gott och ont Prognos: Nashville vinner med 4-3 i matcher om de vinner nästa match. Annars så lutar det starkt åt San José.
Kommentera