NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #882626

Sv: Stanley Cup
Dream Team: Än så länge hänger sändningen via min Sopcast i. Go TSN, go Sopcast!

Vad beträffar matchen så är det en ganska tuff historia. En hel del lägen i power play för båda lagen. HEHN rihk ZEH tuhrburgh, a.k.a Zäta, gjorde matchens hittills enda mål i PP redan efter 3.44 i period 1.
Den första perioden dominerades annars av Anaheim. De öste skott mot en lite fipplande Hasek, varför de började skjuta ännu fler skott. Men ingen utdelning. De försökte att tackla sig in i matchen, och det gick till en början, då detta ju skapade ytor för ankorna så länge Red Wings inte svarade upp.

Men Detroits fjärdekedja har visat sig få en väldigt viktig roll i den här matchen, då de har lyckats stå upp genom att använda sig av samma fysiska tuffhet. Hittills har det räckt för att hålla Anaheims spelare tilräckligt långt från Hasek. De tvingas konsekvent ta skott långt utifrån.

Både Zetterberg och Chelios fick utstå ett par tuffa smällar under period två. Zäta fick en ful slashing som borde varit en utvisning. Chelios hade mer otur, då han ovetande om faran i hög fart backade in i en precis lika ovetande Anaheimspelare. Han repade dock mod ett par byten senare och är tillbaka i spel.

Period 3 ska till att börja. Nyckeln för Detroit är att kunna stå upp i det fysiska spelet. Zäta är het framåt, liksom Datsuyk. I Anaheim är det Pronger och Niedermayer som hittils har tagit tag i grejorna.

Nu åker vi.

Go Wings, go!
Kommentera