NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #885412

Sv: Stanley Cup
Jag minns då den här gästboken bestod av få men kunniga analyser. Nu har det blivit en match-chatt av skribenter som kan skriva fem-sex inlägg i rad under en match. Mest tragiskt, de som sitter uppe ensam här på nätter med en massa chatt-inlägg som denne bara själv läser.

Min åsikt i gästbokskvalité är i alla fall att vänta till efter perioderna/matcherna och att då komma med analyser istället. Men det är jag det.

Matchen nu var hemsk för mig som håller på Detroit och därmed blir jag lite motsägelsefull nu då min analys av matchen inte blir ett dugg djup i min nuvarande besvikelse.

Det var mestadels ett lag på isen men Giguere var grym idag. Jag tycker att Henrik Zetterberg, Nicklas Lidström och Pavel Datsyuk var alldeles för bra för att vara poänglösa.

Nu talar det mesta för Anaheim i final och därmed också att Ottawa vinner Stanley Cup. Mot Ottawa så får Anaheim möta en förstafemma som producerar i mer effektiv skala än vad Detroits gör. Detroit skulle däremot vara ett tuffare motstånd mot Ottawa då Detroit är mycket bredare och starkare som lag. De går runt på fler spelare och kan lätt bilda en stark defensiv kedja som kan nöta bort Ottawas förstaline då Detroit har många bra defensiva forwards.

Det finns ett litet hopp dock fortfarande, det bästa laget brukar vinna i bäst av sju matcher, det är inte alltid så men oftast. I så fall så vänder Detroit detta.
Kommentera