NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #885501

Sv: Stanley Cup
Paddan: Härligt att Anaheim vann.

Visst är det så att Senators känns vassare än Ducks, men en final är en final och för att använda en klyscha så är det bara att konstatera att allting kan hända. Kan dessutom JSG fortsätta sitt storspel så kan det mycket väl bli så att Lord Stanleys fulsnygga buckla hamnar hos Ankorna.

Nu har jag inte sett nattens match, men JSG har verkligen varit en levande vägg i många matcher. Även om Senators vinner kan det mycket väl vara så att han blir den förste spelaren någonsin att få lyfta Conn Smyth för andra gången, utan att ha vunnit Stanley Cup någon av de två åren.

Man måste även imponeras av Pronger som får extremt mycket speltid. Han har i matchserien mot Detroit burit lagets defensiv på sina axlar.

Såg nu på Sporten att Samuel Påhlsson gjorde Game Winning Goal, även han måste jag få plussa för. Undra om svensk media kommer uppmärksamma honom om Anaheim vinner, eller om man nu först kommer gnöla och gnälla över hur synd det är om Detroits svenskar, för att sedan tycka sååå synd om stackars Alfredsson?
Kommentera