NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #88648

Sv: Colorado!!!!
Oavsett hur det går för Colorado i slutspelet så är jag grymt imponerad av Foppas comeback. 15p på 10 matcher och han toppar slutspelets poängliga, 3p före Sakic som gjort 12p på 11 matcher. Foppa är världens bäste. Så är det bara.

Synd att vi ännu inte har fått se honom spela i Tre Kronor med deras offensiva spelstil. Han är som klippt och skuren för en torpedroll med playmakerkvaliteter. Kombinera Zetterrberg och Nylander och ta dem i kvadrat. Då har du Foppa när han är som bäst!!

World Cup 2004. Är det någon fler än jag som ser fram emot den turneringen? (Foppa, Näslund, Sundström i förstakedjan, Sundin, Alfredsson, Zetterberg(?) i den andra...etc). World Cup 1996 är ju nästan bortglömd vid det här laget. Frågan är om Sverige någonsin haft ett sådant bra lag som de hade då? Även då blev det dock semifinalförlust efter straffar mot Kanada. Sverige hade tre stolpskott i sudden om jag inte minns fel och borde vunnit matchen. Då var inte Hardy coach. Ibland har man flytet, ibland inte. Tycker alla som rackar ner på Hardy är fjantar. Så rolig ishockey som Tre Kronor under stundom presterar nu var det länge sedan jag såg. Det krävs ytterligare några år av kontinuitet innan de kan ligga på en stabil hög nivå och resultaten går vår väg. Alla har hyllat Tjeckien i flera år nu. Hur gick det för dem? Jo de rök i kvarten mot ett Ryssland som nu är i final. Ibland är världen upp-och-ner-vänd...

Men det är också "charmen" med att bara ha en match i kvart, semi och final. I Stanley Cup är det däremot obevekligen det bästa laget som också vinner i slutändan.
Kommentera