NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #91859

Sv: Stanley Cup
Gone: Carolina i final låter ju inte alls fel. Det låter nästan lika bra som Modo i final. Varför skulle inte Carolina vara förtjänta av finalplatsen om de tar sig dit? Alla lag som tar sig till final förtjänar att vara där. De har spelat bra under hela säsongen. De slutade som nr 3 (av åtta lag) i den östra konferensen. Boston och Philadelphia som slutade etta och tvåa är nu utslagna. Carolina har slagit ut New Jersey och Montreal på vägen till semifinal. Nu är de bara en match från att slå ut Toronto. Det klart att de är värda finalplatsen om de skulle ta sig dit. En stjärna gör inget lag.

Titta på Carolinas laguppställning. Inga superstjärnor. Men väl en stor ledare vid namn Ron Francis som har mer slutspelsrutin än de flesta (efter att bl.a. ha spelat i Pittsburgh under sin glansperiod). De har bra spelare som Kaapanen, BrindAmour, O'neil m.fl. Resten är inte så välkända för oss i Sverige men de gör sitt jobb varje kväll. Personligen tycker jag Carolina varit den mest positiva överaskningen i årets slutspel.

Slutligen tycker jag du ska akta dig för att kalla VF för fånigt och fegt. Sanningen är väl den att DIF inte är bättre i dagsläget. Om inte något görs i Djurgården kommer laget att hålla till på den nedre halvan nästa säsong.
Kommentera