NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #939123

Sv: Apropå ingenting...
JimmyH: Sista stycket är ju på ett sätt sant. Iaf sett till Carolinas seger, Edmontons finalrunda och något lag till som jag inte kommer på nu. Samtidigt kanske de var undantag, det börjar bli mer förutsägbart nu igen.

Ja Pittsburgh vinner ingen buckla. Som det ser ut just nu ska de vara glada om de fixar slutspel. Laget är överskattat. Det är Malkin och Crosby och inte mkt mer. Staal överpresterade nog ifjol brevid Malkin. Han måste komma igång brevid den sistnämnda igen, så får paret Crosby - Sykora utgöra stommen av förstakedjan.

Orpik skulle bli en ny Blake, sen en ny Foote. Nu kanske han kan bli en ny Kasparatis. Whitney är spelskicklig men katastrofal i egen zon. Gonchar inte den bäste mentorn där heller precis. Sydor har varit trögstartad osv osv.

Fleurys utveckling har skötts helt katastrofalt. De hade ingen målvaktscoach för några år sedan t,ex. Hans första säsong var ju stundtals strålande men sen har det gått knackigt. Han har åkt jojjo ned till farmarlaget. Vid ett tillfälle för att han inte skulle aktivera en kontraktsbonus de då inte hade råd med.

Ifjol tog han steg framåt, men ojämnheten är fortfarande påtaglig.
Kommentera