NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #96120

Sv: Draften
Jimmy: Alexandre Daigle mannen som draftades först av alla 1993, före bla Chris Pronger, Paul Kariya, Saku Koivu och Niklas Sundström. Denna man har numera slutat att spela hockey, tror att NY Rangers blev hans sista klubb. Han tröttnade helt enkelt och jag kommer ihåg någon intervju med han för någon vecka sedan.

Han kände oerhörda krav redan från tiden som ung talang och det var främst pappa Daigle som pressade. Alexandre sa i samma intervjun att han endast spelade hockey för att tjäna pengar. Det lyckades han med men frågan hur glada alla rookies är på Daigle? Det var just Daigles jättekontrakt med Ottawa Senators som ledde fram till ett maxtack för rookies. Om nu Daigle hade lyckats som alla förutspådde så kanske taket för rookies inte hade funnits.

Hur som helst så det sista jag läste om Daigle var att han försökte göra karriär som skådespelare i LA, i samma intervju säger Alex den store att han är en mycket lyckligare människa nu.

Härligt med lirare som törs vara öppna och ärliga. Inte många som skulle vågat erkänna att de bara spelade för pengarna.
Kommentera