NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #98690

Sv: Hur många europeiska spelare stack?
Da Beezer: Lindros ÄR bra. Det tror jag alla vet och förstår. Han kommer troligtvis att kunna bli bättre i år än ifjol (där han han ändå gjorde en mkt bra comeback-säsong för Rangers).

Men om vi ska jämföra Peter Forsberg och Lindros idag så garanterar jag att om 30 NHL-coacher skulle få välja vilken av de två som skulle spela i deras eget lag, så skulle 29 välja Peter Forsberg. (Rangers coach skulle av lojalitet till sin egen stjärna givetvis välja honom :)

Lindros må ha haft potential som ung, men skador och annat har hindrat hans karriär. Tror inte att det bara handlar om ändrad spelstil. Betänk också att även Peter Forsberg har fått ändra sin spelstil något de senaste åren efter att ha åkt på en del hjärnskakningar. Trots ett års skadeuppehåll så går killen in och vinner poängligan i årets Stanley Cup överlägset. Detta efter att inte ens ha spelat i finalen.

Behöver jag säga att jag rankar Forsberg klart högre än Lindros i dagsläget? Med detta inte sagt att Foppa är i samma klass som Gretzky/Lemieux. Så dominant som de spelarna var när de var som bäst tror jag ingen spelare kommer att bli på många många år...kanske t.o.m. aldrig någonsin...
Kommentera