Olympiska spelen

4012 inlägg · 52 ämnen

Inlägg #1055690

Sv: Beijing 2008
mattias - 74:

Om han knaprar piller det vet man ju inte,men det man vet att han äter är detta:

"Frukost. När Phelps vaknar om morgonen med en skrikande mage som suktar efter ägg. Stekta ägg. Stekta ägg med ost, sallad, tomater, stekt lök och, naturligtvis, majonnäs. Men det räcker inte för världens bästa simmare. Han kompletterar måltiden med två koppar kaffe och en omelett på fem ägg. Lägg sedan till tre rostade mackor toppade med socker – det vore skamligt att smita ifrån några extra kalorier – och avslutningsvis tre pannkakor med choklad. Nu jäklar ska vi träna.

Lunch. Efter den lilla frukosten börjar Phelps mage att kurra redan efter några ynka timmar. Det är dags för ett halvt kilo energirik pasta och två stora ost- och skinksmörgåsar – en av dem med majonnäs. Med rädsla för att bränna bort måltiden direkt, dricker han för säkerhets skull en energidrink på 1 000 kalorier.

Middag. Phelps blickar redan framåt och sätter sig målmedvetet vid middagsbordet. Det är dags att ladda upp med nya kalorier inför nästa dags träning. Ytterligare ett halvt kilo pasta sjunker ner tillsammans med en hel pizza – som sedan sköljs ner med ännu en energidrink. "

Om det nu stämmer,det låter ju helt absurt.
Kommentera