Olympiska spelen

4012 inlägg · 52 ämnen

Inlägg #1056144

Sv: Beijing 2008
piff: Jag kan bara instämma i ditt resonemang! Stefan Holm var i bra form! Kanske inte sitt livs till skillnad ifrån konkurrenten Andrej Silnov! Men Silnov är helt klart en värdig mästare.

Jag säger inte att holm hade vunnit guld om han sluppit spara 2 försök på 2.34 men han hade defibitivt varit med i "racet". Då hade Silnov fått svettas lite grand för sin guldpeng. Nu blev det bara en ren skär defilering i från och till slut.

Kul dock att engelsmannen Germaine Mason äntligen fick till det. Potentialen har funnits där länge men skador har stört hans karriär. Nu fick han visa hela världen vilken kapacitet han har i sina bästa stunder!

Onekligen intressant också inför framtida olympiader med "underbarnet" Raul-Roland Spank ifrån Tyskland. Killen är bara 20år och har minst två OS till att se fram emot kanske tre beroende på hur motiverad han är och vad han lyckas uträtta framöver. Skador och motivationsbrist kan ju störa rytmiken och få honom att lägga av eller sadla om.

Men Stefan Holm är under alla omständigheter en fantastisk idrottsman och värd all uppskattning och uppbackning trots medaljmissen i sitt sista stora mästerskap!

Tack för underhållningen Stefan! Och lycka till i framtiden!
Kommentera