Olympiska spelen

4012 inlägg · 52 ämnen

Inlägg #1238994

Sv: hockey

250kg kärlek: "Hur ska vi locka flickor till svensk damhockey om det inte skrivs och talas i positiva termer om damlaget? Gårdagens djupdykning lär sannolikt inte fångat särskilt många nya tjejer att fundera på ishockey."

Tycker att du drar lite väl stora växlar på förlusten, vad gäller ev reklam för damhockey och hur matchen skulle ha påverkat yngre förmågor som funderar på att börja spela hockey.
Eftersom alla vet att Kanada är mer eller mindre oslagbara så gäller det i ett OS att i första hand vara smart och prioritera det slutgiltiga resultatet i turneringen framför ev reklam utåt.
Och damkronorna kan väl också tillåtas göra en dålig match, liksom vi tillåter herrkronorna detsamma emellanåt.
Att en ev plattmatch kom just mot Kanada ser jag inte som nåt större problem.
Värre om den isf kommer mot Finland eller ännu värre mot nåt av bottenlagen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: hockey
Huge: Jaja, vi tycker olika.

Men jag tillåter inte att landets bästa hockeytjejer, eller herrar, visar upp en sådan nonchalant inställning i OS. Det var en pinsam tillställning igår vilket jag är rätt övertygad om att fler tyckte. Jag försvarade inte heller herrarnas torsk mot Vitryssland utan fördömde och var mycket kritisk då.
Jag hade inte en tanke på att vi skulle vinna utan hade siktat in mig på en förlust med 4-5-6 mål. Men gårdagens insats var så blek, och dålig, att mitt försök att ta damhockeyn till mitt hjärta försvann och lär inte återkomma på ett tag.
Kommentera