Olympiska spelen

4012 inlägg · 52 ämnen

Inlägg #1239562

Sv: hockey
mattias - 74: Fruktansvärt pinsamt att damhockey kan vara så fantastiskt dålig!

Man ramlar å ligger på isen, man krockar med varandra å förvirringen på isen ger utrycket hönsgård nya höjder.

Jag älskar hockey, men jag hoppas verkligen man tar bort damhockeyn från os menyn för det finns inget roligt för varken åskådarna att titta på och spelarna lär knappast få uppleva tjusningen med spelet förutom kanske hos canadatjejerna, fast hur kul kan det vara att gå in i en turnering å man med 100% säkerhet vet att man vinner busenkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: hockey
Berka: förlängningen av ditt resonemang blir förresten att ingen som inte är tillräckligt bra kan uppleva hur kul en sport är. Fan, och jag som i alla år har kutat runt i diverse korpserier i fotboll, rinkbandy och innebandy och trott att jag har haft svinkul trots att jag i jämförelse med en elitidrottare är en megasopa, men nu när du har berättat att jag är för dålig för att ha roligt så ska jag genast lägga av med all idrott!
Kommentera

Sv: hockey
Berka: ge fanken i att titta på det då om det är så uselt. Det gör jag och det går alldeles utmärkt även om jag iofs såg en bit av den första perioden. Och har du märkt att det faktiskt sitter en och annan åskådare på läktaren? Uppenbarligen tycker i alla fall några att det är kul att kolla på.
Kommentera

Sv: hockey

Berka: Men byt kanal och låt tjejerna spela utan att du ska sitta och spy galla över damhockeyn. Det är 10-15 000 åskådare på läktarna och tjejerna älskar nog att få spela. Så ditt konstaterande faller rätt platt.

Kommentera