Olympiska spelen

4012 inlägg · 52 ämnen

Inlägg #2293110

Sv: Vinter OS i Kina 2022
eltifoso: Ha ha ha, menar du det. Han skriver som han gör bara för att generera klick?

Vet ju att för ungefär tjugo år sedan gick papperstidningarna i förlust och att det var redan då bara klickandet som genererade intäkter i form av att annonsörer fick besked om hur många som "läste" deras annonser, när någon klickade upp en Vennergren-artikel på en sida där annonserna låg. Aftontrasan var ju först ut med satsningen på nätet och sedan hängde de andra på. Jag tycker att de kunde ha nöjt sig där, med att läsarna genererade deras intäkter, men sedan tog de nästa steg och började ta betalt för att läsa "artiklarna" på nätet, när det inte längre fanns några artiklar att läsa, bara klickgenererande dravel på en sida med annonser som ingen läser förstås.

Vilken rackare, Vennerstig! Håller med, blir nästan roligt att tänka sig att han håller på så där. Om det inte vore för att det är så trist att de inte kan diskutera hockey på riktigt. Finns ju några t ex Niva och Bank som skriver om sparkboll, men på hockeyfronten har det ju tyvärr urartat till klickgenererande horeri.

Och sedan så slöa att i rubriksättningen köra mardröm så upprepat att det sedan måste stegras till "värsta mardröm" när vi ska möta ryssen. Undrar vad de ska ta till om vi råkar vinna och får möta Finland i final?

"Tre Kronor mot sin allra värstigaste mardröm"?
Kommentera