Olympiska spelen

4012 inlägg · 52 ämnen

Inlägg #682138

Sv: Os
Metal Guru:
Det är ett enormt bra OS som Sverige har gjort, och tänk att få uppleva 7 guld, så många trodde jag då inte att Sverige skulle mäkta med.
Att plocka fram ett guld som kändes lite mer än dom andra, är väldigt svårt.
Björn Lind står i en klass för sig, sprinttjejerna gjorde en kanoninsats, Thobias Fredriksson kämpade och slet, stafett-laget var nära silver men ett brons är grymt bra.
Lite synd att tjejerna slutade fyra, men de har under detta OS visat framfötterna rejält, skall bli spännande att följa dom i fortsättningen, framförallt Britta Norgren.

Curlingtjejerma visade på starka nerver, detsamma gjorde Anna-Carin Olofsson, Anja visade både glädje och ilska vid sina bronsmedaljer och det slutade med ett guld i slalom. Men roligast i de alpina backarna var Anna Ottossons bronspeng.

När det gäller hockeyn, så gjorde båda lagen suveräna insatser, innan OS trodde jag på ett brons för tjejerna och att grabbarna skulle ryka ut i kvarten, så fel jag hade.

De värsta fjärdeplatserna under detta OS, tycker jag var Myhrer i slalom, stafett-töserna och skidskyttestafetten.

Och som sagt, det roligaste guldet var nog trots allt Olofssons och den bästa prestationen gjorde damkronorma som på något konstigt vis lyckades slå ut USA. Fast och andra sidan är det en bra prestation av hockeygrabbarna också....

Och så är det bara fyra år kvar till Vancouver.... 
Kommentera