Övrig hockey

10027 inlägg · 1131 ämnen

Inlägg #526391

Sv: Hockeyfesten
mattias - 74: Vad fan Mattias, det går väl tåg. Ta sista-minuten-biljett från Borlänge alternativt Leksand. Smidigt, enkelt, bekvämt och komfortabelt.

Själv åker jag ner från Sundsvall den 25 April troligtvis för att bevittna den Allsvenska fotbollsmatchen Änglarna Blåvitt-Bajen ;)

Sen bor jag troligtvis på vandrarhem i i 2-3 dagar eftersom Linnea har nån satans jäkla tenta hon måste bemästra och därför behöer lugn och ro.

Men sen barrikaderar jag mig på Hising Island hos Olausson/Lindgren och konsumerar välkylda Lapin Kulta, spelar poker, Adventure Island på Nintendo 8-bit och övar in poserna och dansstegen till lördagskvällens happening med karaoke på repertoaren med soft musik strömmandes ur högtalarna och snackar en hel del hockey skulle jag tro.

Det kommer bli sketasköj nere i Götet och jag skall minsann ge Frölundaiterna vad de tål. Jag menar man får ju hålla den norrländskan fanan högt och försvara sina färger. Och kan vi inte vinna i hockeyn får vi väl slå dem i bowling, dart och biljard.

Eller hur - Tomas Solem, Jan Frippe Frimanson, Kalle i Stan, SimplyRed, Dream Team m fl.

Alla som röstar för en bowlingstafett uppdelade lagvis räcker upp en hand...*vinkar*

Keep it up a good work!
Kommentera