1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27075 inlägg · 5185 ämnen

Kommande säsong

402411 · » Till forumet


Sv: Kommande säsong
chipsalgen:
Skillnad? Waltin var ju ett ösregn, eller åtminstone hans spelidé

...och då är det "blyröv" som ska in på lodrät nio!
Kommentera

Sv: Kommande säsong
Hofnar: Nä, inte särskilt purken, mest imponerad av att du orkar. Men var och en blir ju salig på sin egen medicin eller hur det nu är...

Men får väl medge att ditt svar hade en poäng eller två ;).
Skillnaden mellan bonden och Rögle är väl att bonden skyller på dålig nederbörd och Rögle på Waltin. I övrigt en klockren koppling. Du måste vara som klippt och skuren för Hipp Hipp:s melodikryss. Om du nu likt bonden vill fortsätta att sprida din dynga :p
Kommentera

Sv: Kommande säsong
chipsalgen:
Blev du purken för att jag trackade dig lite för den smått sanslösa liknelsen? Det hade du inte behövt bli juh!

Själv ser jag en klar koppling mellan den gångna säsongens Rögletrupp och den late Bjärebonden Qrt Jönsson. Jag menar, bägge har grön uniform och står mest och hänger på sina respektive verktyg och skyller på allt möjligt mellan himmel och jord över att (poäng-)skörden är så skral.
Kommentera

Sv: Kommande säsong
Mygel: Helt rätt! Håller med dig till 100%.
Kommentera

Sv: Kommande säsong
Mygel: Latent homosexuallitet kan ju få den starkaste att fly fältet, sen får du vara nöjd med att vara söt...bara för att Junior sa att du var snygg betyder inte det att du e snygg..bara att Junis var k*t
Kommentera

Sv: Kommande säsong
Mindreader: Tackar. Kanske kan vi locka ner Nordan igen om vi gömmer Junior o Fransson, som skrämde bort honom senast.

Söt vet jag inte, men jävligt snygg iallafall.
Kommentera

Sv: Kommande säsong
Mygel: Äntligen någon som har insett vad vi behöver..du är bara för söt Mygel...
:o)
Kommentera

Sv: Kommande säsong
chipsalgen: Problemet är väl att det inte finns speciellt mkt att diskutera i nu läget.
Jag har väl fått igång något på Svenskafans sidan så man kan ju överföra det här.

Det påstås att alla vill ha Näsvall till Rögle. Min åsikt är att jag hellre väljer att lägga slantarna o den sista platsen på att få hit en grym center som kan gå in som playmaker i första kedjan a la Elvis. Vi har redan målskyttar i Stoffe, Arla o jag tror Henke kommer att bli en. Vad vi behöver nu är en ny Nordan eller Jacke, vilket jag inte tycker att Näsvall är.
Kommentera

Sv: Kommande säsong
Hofnar: Det jag kanske en aning långsökt menade var att de uppträdde som ett gäng divor istället för som ett lag. Annars brukar italienska fotbollslag iofs uppträda disciplinerat så det kanske var där jag tappade dig.

Men det som nu blev intressant är att du itsället för att försöka komma med ngt konstruktivt och komma med några egna infall bara hackar på andra inlägg. Det tillför knappast mer än Lindes beslutsångest angående sin semester.

Jag ville få igång en diskussion, det här är väl ändå ett diskussionsforum. Bara hoppas att ngn annan nappar.

Solen steker, livet leker!
Kommentera

Sv: Kommande säsong
chipsalgen:
En vettig diskussion, och så drar du paralleller mellan Rögle och Italiens fotbollslandslag....
Jomen tjena föfan! Välkommen till sommarlovet vettja.
Kommentera

Kommande säsong
Efter Sveriges framgångar i EM och Portugals resp. Italiens kräftgång är det alltid intressant att dra paralleller med Rögle.

Förra säsonget ett nytt och dåligt intyrimmat spelsystem, många nya spelare. Resultatet blev därefter. Osäkerhet och ibland närmast total förvirring och mental förlamning på isen. Detta visar hur viktigt det är att ha ett spelsystem som spelarna är väl förtrogna med. Att laget och spelidéen är så mycket viktigare än några stjärnspeare. Tror inte att detta är en nyhet för någon här, men det råder ju trots allt lite torka bland inläggen. Åtminstone jag är trött på pingviner och Mr L:s semester, månpromenader, eller vad han nu kan tänkas ha för sig.

Kommande säsong tror jag kan bli en höjdare. Dämpade förväntningar, en ganska intakt och förhoppningsvis mer homogen trupp. Tror inte vi kommer bli lika besvikna i år. Vilket väl iofs isåfall skulle vara en bedrift i sig.

Mest svammel från mig, men ett försök att dra igång en lite vettigare och intressantare diskussion såhär i torra sommartider.
Kommentera

402411 · »