1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27075 inlägg · 5185 ämnen

Inlägg #402313

Kommande säsong
Efter Sveriges framgångar i EM och Portugals resp. Italiens kräftgång är det alltid intressant att dra paralleller med Rögle.

Förra säsonget ett nytt och dåligt intyrimmat spelsystem, många nya spelare. Resultatet blev därefter. Osäkerhet och ibland närmast total förvirring och mental förlamning på isen. Detta visar hur viktigt det är att ha ett spelsystem som spelarna är väl förtrogna med. Att laget och spelidéen är så mycket viktigare än några stjärnspeare. Tror inte att detta är en nyhet för någon här, men det råder ju trots allt lite torka bland inläggen. Åtminstone jag är trött på pingviner och Mr L:s semester, månpromenader, eller vad han nu kan tänkas ha för sig.

Kommande säsong tror jag kan bli en höjdare. Dämpade förväntningar, en ganska intakt och förhoppningsvis mer homogen trupp. Tror inte vi kommer bli lika besvikna i år. Vilket väl iofs isåfall skulle vara en bedrift i sig.

Mest svammel från mig, men ett försök att dra igång en lite vettigare och intressantare diskussion såhär i torra sommartider.
Kommentera