Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1646006

Sv: 1515140141048

Forsberg 1978:

Jag är en ny skribent här på hockeysnack. Min signatur är en anti-hyllning till Bagdad Bob på 0-0-dyrkarnas sida som i ÅRATAL hållt på och håna Skellefteå AIK och dess spelare. Det är bara att gå in och kika på historiken där.

Varför går du inte in och snyftar där?

Nu är det inte så att det jag skriver är blodigt allvar. Det är på skoj. Om du inte kan hantera det, likt en 12-åring kan få mardrömmar av en b-skräckis, varför är du här och läser?

Du är säkert en sådan som blir jättearg över Zlatans dumdryga kommentarer, som blir förgrymmad över Northugs fyndiga hån. En jättekorrekt kille.

Till skillnad från dig skriver jag faktiskt uteslutande om hockey, och det här är en hockeysida. Torrbollssidor för tråkiga internetpoliser finns på annat håll.

Förresten har jag hört rykten om att Anton Rödin är sugen på att skriva på för Skellefteå AIK, han vill ta nästa steg i sin karriär. Vad tror du om det?


Svarskommentarer

Sv: 1515140141048
Sven Sewage: Fel fel fel jag gillar Zlatan skarpt och om Rödin är sugen på att skriva på för Saik så fine då får han väll göra det inte så mycket jag kan göra åt det! Sen att det är du som hört ett rykte då tar jag det absolut inte på allvar, för den delen så har jag läst att Saik och Frölunda är 2 av flera klubbar som är intresserade av hans signatur! Och sist jag snyftar inte jag skriver vad jag tycker och tänker om sånna som dig sånn är jag och jag använder mig av mitt riktiga efternamn och gömmer mig inte bakom ett påhittat nick som du!