Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1766094

Sv: Säsongen 16/17
Ser att hatbrottslingen och nättrollet Sven Savage är igång igen.
Enda anledningen han får hållas av HS är väl Skellefteå AIKs enorma framgångar.

Sven-nörden som tycker allt öl utom Staropramen smakar äckligt.
Sven Savage: " Jag är en stor ölkännare och ölfantast och Staropramen är det enda ölet som är drickbart..."

Ingen risk den gossen blir alkis om man säger så. Ingen risk han blir onykter ens.

Ja Sofos ofta kan man tidigt se vilket humör AIK är på,förmodligen blir det än tydligare imorgon. Är vi lika bleka som i veckan lär det synas.

Jag tror vi börjar svajigt men jobbar oss in i matchen.
Men hoppet lever vi får se gamla AIK redan från start,börjar bli ett tag sen.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro:

Staropramen är faktiskt ett väldigt gott öl Barbro. Även en blind höna kan hitta ett korn! :-)

Tänk så jävla tur att man är Skellefteian egentligen. Det är lätt att man svävar iväg som medlem i dynastiernas dynastiförening. Speciellt när man gnabbas mot Brynäsfans. Inte så konstigt efter en hel jäkla radda segrar, svårt att hålla reda på hur många i rad faktiskt. Man får damma av diverse gamla böcker eller gå in på historical database på swehockey då och då för att dubbelchecka. Kan bli att slänga iväg någon tusenlapp på hemmaseger, får kika på odds och skador innan match. Att påstå att vi har ett mentalt övertag mot dem är en monumental underdrift.

Också tacksamt att gnabbas med Börje Gnestadius. Alltså... Qatar har vart toksämst i ett helt årtusende i streck. Nu har de dessutom gått och blitt tidernas jäkla köpelag, tidigare världshistoriens gnetigaste och råttiga lag även om den tillsynes supermätte Skuggan än så länge verkar sluta upp med de värsta terrorattackerna mot den oskyldiga hockeypubliken. Polletten verkar dock aldrig trilla ner hos Börje. Det är det som gör det lite kul och tacksamt faktiskt. Han greppar efter varenda halmstrå som finns och ljuger för sig själv värre än en häst travar. Jag skulle nog själv klassificera honom som en narcissistmytoman. Han verkar på riktigt tro på sina egna lögner, och han gillar dem och tror han är smart. Inte ens Trump tror på sina egna lögner, utan det är mer en strategi. Ingen frisk individ skulle väl på riktigt tro att Qatar har kunnat mäta sig med dynastiernas dynastiförening?

Ibland har man fel. Jag skrev ju tidigare:

"Bulan Bob är även värd att nämnas i dessa sammanhang. Jag tror inte han NÅGONSIN har vunnit borta mot dynastiernas dynastiförening? Tränare i Qatar, 100 raka torsk. Det var väl på 80-talet de senast lyckades mygla sig till en seger i våran borg?"

Börje slår då till med:

1989-01-08 Skellefteå AIK - Luleå HF 3 - 5 ( 0-0, 3-1, 0-4 )

Jag hade ju rätt att köpelaget Qatar faktiskt emot alla odds och hockeygudomliga rättvisor vann en gång i vår hemmaborg på 80-talet. Så jag hade nog fel, dvärghockeypsykot Bulan Bob lirade väl 4ecenter för Qatar på 80-talet. Bulan Bob har faktiskt vunnit i vår borg, han vann E N gång som spelare i sin långa men ack så misslyckade hockeykarriär.

Ja det är nog inte omöjligt ändå för Bulan Bob. HKanske har han hittat nycklarna som behövs ändå, eller så han har helt enkelt dyrkat upp låset och funnit hemligheten till seger i Kraft Arena? Ge inte upp herr Bulan Bob! hihihihihi!