1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4750 inlägg · 375 ämnen

Inlägg #1057129

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
Marcus:

Det låter mycket spännande med den nya sajten. Kul också att ny teknik hänger med.

Samtidigt skulle det också vara intressant att veta om Hockeysnack kommer att mogna och till sist sluta med att försvara ljusskygga åsikter som framförallt förekommer i Timrå-boken.

Jag är övertygad om att HS har mycket att vinna på att stävja dessa. Tidigare har denna vilja inte funnits bland ledande personer, vilket har skapat ett mer oseriöst intryck än önskat. Om man förhindrar dessa, som jag kallar ljusskygga åsikter, är det mycket som talar för att HS kan växa ut att bli den sajt som en gång var målet: En sajt med samtliga elitserielag.

Om de som leder denna sajt är lyhörda för detta problem finns det en stor chans att sajten kan växa ut till en dominant för åsiktsbrytning i Hockey-Sverige. Sajten skulle mycket väl kunna bli så stor att den måste drivas som ett företag. Är det något som annonsörer och sponsorer kan lukta sig till så är det tillväxt på nätet

Men däremot om man inte gör något och istället börjar försvara sig, då kan vi nog glömma någon större tillväxt, då får vi istället vara tillfreds med att ***** skriver om sitt älsklingsämne: inavel i Ö-vik och ****** skriver om sitt: alkoholiserade socialfall i Timrå.

Jag gissar marknaden, dvs sponsorer och annonsörer inte är så intresserade av dessa ämnen…

Nå, vad tror ni? Det som krävs för den nya sajten förutom allt utvecklingsarbete är bara smula mod. Nå, vad tror ni?
Kommentera