1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4750 inlägg · 375 ämnen

Inlägg #1057499

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
hellge: Intressant inlägg.

Du riktar skarp kritik mot de ledande personerna på HockeySnack och eftersom jag tillhör en av dem känner jag mig tvungen att svara på dina frågor.

hellge skriver:

"Samtidigt skulle det också vara intressant att veta om Hockeysnack kommer att mogna och till sist sluta med att försvara ljusskygga åsikter som framförallt förekommer i Timrå-boken"

Visst, det finns inlägg som jag gärna ser att de försvinner, som ändå får vara kvar. Det är ett bekymmer. Nu tror jag att problemet är större än att bara handla om Timrås gästbok. Ser man i ett större perspektiv finns det anledning att titta över de olika tolkningar som förekommer i respektive gästbok för att - om möjligt - finna en hyffsad gemensam nämnare. Gästböckernas olika tolkningar om vad som får stå och inte skiljer sig i gästböckerna. Det är också lite av charmen med HS.

hellge skrev:

"Jag är övertygad om att HS har mycket att vinna på att stävja dessa. Tidigare har denna vilja inte funnits bland ledande personer, vilket har skapat ett mer oseriöst intryck än önskat. Om man förhindrar dessa, som jag kallar ljusskygga åsikter, är det mycket som talar för att HS kan växa ut att bli den sajt som en gång var målet: En sajt med samtliga elitserielag"

Det där köper jag inte alls. Måhända kanske HS kan vinna några medlemmar till om man stävjer det ordkrig som ibland råder mellan olika supporterskaror men aldrig att HS skulle invaderas av nya medlemmar om ordbajset fick ett slut. Återigen påstår du att de ledande personerna på HS inte tar sitt ansvar. Jag lovar dig, det är fel. Vi gör allt som står i vår makt för att stävja allt eventuellt skit som skrivs men med en fingertoppskänsla i varje enskild gästbok som inte alla gånger är så enkel att hantera.
Detta råder vi bot på om moderatorer/forumledare kan komma överens om en mer stram ram vi ska hålla oss efter. Ett regelverk som är tydligare för alla bestämmande parter.

hellge skrev:


"Om de som leder denna sajt är lyhörda för detta problem finns det en stor chans att sajten kan växa ut till en dominant för åsiktsbrytning i Hockey-Sverige. Sajten skulle mycket väl kunna bli så stor att den måste drivas som ett företag. Är det något som annonsörer och sponsorer kan lukta sig till så är det tillväxt på nätet"

Jag har igentligen redan besvarat det där. Men återigen: självklart är det du beskriver ett problem. Men det är ett problem lika litet som vilket annat, åtminstone då vi snackar tillväxt på HS. HS kommer inte att växa till det samhälle du tror på om HS förbjuder alla könsord i gästböckerna. Det är en del i det hela men för mig ett mycket litet problem.
Nu vet inte jag vilka ambitioner Marcus har kring HS (om han vill tjäna grova pengar eller ha det som en hobby). Däremot känner jag att Marcus har en enorm drivkraft (utan att för den sakens skull tala om pengar) att få den här sidan som ett slutresultat i ett gigantiskt examensarbete. Något som började som en kul grej har fortsatt till något Marcus fortsätter utveckla eftersom han känner att det är roligt.
Kommentera