1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4750 inlägg · 375 ämnen

Inlägg #1057816

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
hellge: Jag tänkte försöka förklara min synpunkt i den här frågan.

Jag ogillar uttrycken modolider, timråalkisar, skånejävlar, renknullare och alla andra påhopp på lagens respektive supportrar. Ord som dessa tycker jag personligen inte hör hemma här på HS.

Men, jag anser inte att dessa ord på något sätt skulle hämma HS i sin tillväxt. Tuffa ord och lättare påhopp är nog snarare sånt som drar till sig de stora massorna när det gäller att skriva av sig. Dock kan det kanske innebära att några av de stora hockeykännarna drar sig för att skriva på HS. Det problemet ser jag dock som löst till HS3.

Med egna bloggar, tydliga undersidor för varje lag och klubbrelaterade förstasidor så kommer det bli riktigt, riktigt bra. Förutsättningen är dock att moderatorerna för respektive klubbsida tar tag och lyfter fram de seriösa diskussionerna i rampljuset. Och jag har förtroende för sidans moderatorer.

Jag anser också att det är mycket svårt att stävja alla dessa verbala påhopp och råsopar på ett rättvist sätt. Anledningen är att det som för dig och mig är ett påhopp är det inte för många andra. Vi har alla olika grundfilosofier att utgå ifrån och att på så sätt skapa det perfekta klimatet ser jag inte som möjligt.

Istället så hoppas jag att den nya layouten och de nya funktionerna kommer lyfta de viktiga diskussionerna och ta bort de oviktiga, och på så sätt skapa ett trevligare klimat.


--------

Någon (MetalGuru?) frågade också om vi gjorde något för att locka hit underrepresenterade supporterskaror. Som svar på detta så kan jag meddela att det kommer gå ut "pressmeddelanden" där vi försöker lyfta fram HS som den bästa sidan för att diskutera hockey, vilket den för övrigt redan är.
Kommentera