1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4750 inlägg · 375 ämnen

Inlägg #1057856

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
73Sjöbba:

Nu är det inte retstickor jag diskuterar. Att retas och upprätthålla rivaliteten mellan MODO och Timrå ser jag som något oundvikligt, ja till och med något önskvärt. Det jag avser ligger närmre systematiskt förtal.

Nog kan jag hålla med om att Birger både kan hålla hög klass, glimt och humor, ja även litterär kvallite. Men hans närmast patologiska besatthet av att det skulle finnas inavel i Ö-vik beskriver något helt annat än glimt, kvallite och humor. Jag menar människan har ju hållit på så där sen början av 2000-talet.

Det konstiga är inte att det finns personer som hakar upp sig, som har hack i skivan och återkommer till samma lögner dag efter dag fem år i rad. Det konstiga är att ledande personer försvarar det.

Du säger att man kan välja att inte läsa. Javisst är det så. Men bokstäverna står fortfarande där, öppen för alla att läsa. Jag tycker inte att man likställa det med t ex TV, där man kan byta kanal.

Jag tycker inte det har framkommit något tillräckligt bra argument som kan motivera ovan nämnda tik-profils decenniumlånga ljugkampanjer.
Kommentera