Inlägg #1071465

Marcus:
Södertäljeinlägget, är HS korrigerat så att man inte kan göra så igen - eller vad är det som vi vanliga dödliga ska se upp med att göra?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
Metal Guru:

När jag loggar in så möts jag av ett meddelande att jag har 1 nya inlägg. När jag klickar på det så står det att denna användare finns inte. vilket gör att jag måste klicka på min presentation för att det skall försvinna, bläddrar jag bland forumen så är den kvar. Dock är det kanske inte nånting som är så där jättejobbigt men det är ju iaf ett fel nånstans. nån mer som har detta problem ?
Kommentera

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
Det var felaktig html som bara kan skapas av en plus-medlem. Jag trodde editorn skulle fixa sådant men tydligen inte. Så det skulle kunna hända igen antar jag...